Resultaten voor lamp industrieel

lamp industrieel
Industrieel Lampenlicht.nl.
Voordeel op lichtbronnen. Plafondventilator met lamp. Armaturen zonder kap. Het stoerste interieur van allemaal: industrieel! Onafgewerkte muren, ruwe details en veel zwart, grijs en wit. Kies voor grote meubels en weinig accessoires. Fabrieksachtige verlichting en opvallende lampen. maken industrieel wonen tot een ware beleving.
lamp
DOK 2 Het Woonwarenhuis Vloerlampen.
Geschikt voor stof. Een stoere staande lamp of een stijlvolle vloerlamp. Zet een vloerlamp naast je bank of dressoir en de lamp geeft je interieur extra licht en sfeer. Kies voor een strakke vloerlamp om goed bij te kunnen lezen, een stoere industriële vloerlamp of jist een hippe design booglamp.
led lampen dimbaar
Industrieel Vindingrijk.
Groot industrieel bureau. Uitgevoerd in metaal en het blad heeft een zwarte linoleum laag. Dit bureau is voorzien van 6 laden waarvan er 2 met niet open kunnen omdat wij helaas geen sleutel van hebben. De andere 4 laden zijn gewoon te gebruiken.
industriële tafel
Lamp industrieel, zwart Dagaanbiedingen woensdagavond BVA Auctions online veilingen.
Lamp industrieel, zwart. /followlot/addfavorite/10537888/true /followlot/removefavorite/10537888/true /lot/10537888/notification/add /lot/10537888/notification/remove 1 fotos. 1 van 1 Zoom Inzoomen Uitzoomen Sluiten. 1x lamp industrieel, zwart, middel grote lamp met industrieel design, lamp heeft houten poten en metalen lamp, hoogte is circa 64 cm. Bezorgtermijn 7 dagen.
industriële meubels
Industriële lampen / oude fabriekslampen Oldwood De Woonwinkel.
Een oude fabriekslamp met een mooie groene kleur en een metalen kooi om de lamp. Industriële lampen Rolf donker groen met kooi 9900., Deze lamp heeft een prachtig ontwerp en een industrieel accentje op de bovenkant. Industriële lampen Bauhaus 11000.,
Industriële lampen Bestel een unieke lamp online Industria.
Het kan echter ook voorkomen dat de gevonden lampen door industrieel gebruik te verweerd zijn of onderdelen missen. In dat geval voeren we, met respect voor product en design, de meest noodzakelijke aanpassingen uit. Zo krijgt u een lamp met industrieel karakter die uniek is, maar wel aan moderne veiligheidseisen voldoet.
Industriële hanglampen Lampgigant.nl.
Details die een hanglamp juist extra industrieel maken kunnen er een jaar later voor zorgen dat een lamp uit de mode is. Kies daarom weloverwogen en doelgericht voor een stoere lamp met een industriële uitstraling, die ook enkele dagelijkse kenmerken heeft.
Harley staande lamp, industrieel zwart MADE.com.
Harley Een staande lamp, in industrieel zwart. Een staande lamp, in industrieel zwart. Aantal: Nu kopen. Wanneer de teller op nul staat, plaatsen we alle bestellingen voor dit item. We bestellen ze in loten, zodat we u de beste prijs kunnen bieden.

Contacteer ons