Resultaten voor energiebesparende lampen

energiebesparende lampen
LED Filament lampen.
LEDshoponline 2018 All Rights Reserved Design By SEOboost.be. LED Lamp E14. LED Lamp E27. LED Lamp G9 230v. LED Lamp G4 / GU4 12v. LED R7S 230v. LED G53 AR111 12v. LED PL lampen. LED Filament lampen. LED spot GU10 230v.
Tips voor energiebesparing in je woning Eandis.
Verlichting is goed voor 5 % van je energieverbruik. Kies lampen met een energielabel A. Verlicht enkel waar en wanneer nodig. Vervang oude halogeenlampen door ledlampen. Energietips koelen en vriezen. Koelkast en diepvriezer werken dag en nacht, goed voor 5 % van je energieverbruik.
lenen
Energiezuinige lampen Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Volgende tabel toont hoeveel lumen een energiezuinige lamp moet geven om een bepaalde gloeilamp waarvan het rendement gemiddeld maar 10 lumen/watt is te vervangen.: Gloeilamp Energiebesparende lampen. 1.300 tot 1.550 lumen. 900 tot 1.100 lumen. 700 tot 850 lumen. 400 tot 500 lumen.
led lampen direct
Energiezuinige lampen op een rij MilieuCentraal.
Verschillende types energiezuinige lampen. Je komt verschillende zuinige lampen in de winkel tegen, maar de opmars van led is onmiskenbaar. Dat komt door de gunstige eigenschappen ten opzichte van andere lampen. Hieronder vind je een beschrijving van de belangrijkste eigenschappen van de lampen.
led lamp dimbaar e27
Keuzehulp: zo vind je de juiste ledlamp MilieuCentraal.
Energiegebruik is de grootste kostenpost van lampen. Je bespaart dus het meest op onzuinige lampen die veel gebruikt worden en je hoeft niet te wachten tot een oude lamp kapot gaat. In de huiskamer en keuken branden lampen gemiddeld het langst.
led verlichting plaatsen
Hoe kan ik energie besparen met mijn huidige verlichtingsinstallatie? Energids.
Wanneer 9 van die lampen nog gloeilampen zijn, kun je een besparing van 65 euro per jaar realiseren door de gloeilampen te vervangen door compacte fluolampen spaarlampen met een vermogen dat 4 à 5 maal lager ligt. In deze besparing is het aankoopbedrag van de nieuwe fluolampen verrekend.
LED-lampen Philips Lighting.
Welk type dimmer kan ik gebruiken voor mijn LED-lamp of spot? Philips levert een hele reeks dimbare lampen en spots, en heeft een representatief aantal Europese dimmers getest om te controleren of die compatibel zijn met haar lampen. Raadpleeg de lijst met compatibele dimmers voor lampen en spots om te ontdekken welke dimmers door Philips worden aanbevolen.
Wat staat er op het energielabel van een lamp? Energids.
De beste lampen behoren tot klasse A, de minst zuinige tot klasse G. Anders gezegd: lampen in klasse A presteren beter omdat ze minder energie verbruiken dan andere voor dezelfde lichtopbrengst. De lampen worden onderverdeeld volgens energieklasse 1.: compacte fluorescentielampen behoren doorgaans tot klasse A of B.
Energiezuinige verlichting, hoe je keuze maken? Lumiworld.
Een starter is noodzakelijk voor een goede werking van TL-lampen. Dit type lampen is in principe dimbaar, maar het geproduceerde licht is veel koeler en minder aangenaam. TL-lampen worden dan ook hoofdzakelijk gebruikt in garages, bureaus of kelders of als indirect licht waar dimmen niet nodig is.

Contacteer ons