Zoeken naar lampen watt

lampen watt
LED lamp 25 watt HEMA.
LED lamp 25 watt. over dit artikel. Deze 25 watt filament LED lamp geeft een zacht wit licht en heeft een grote fitting E27. De lamp heeft 15000 branduren en is niet dimbaar. Lampen heeft HEMA in alle maten en soorten.
videoproductie
Slimme verlichting per ruimte: hoeveel lumen / watt heb je nodig?
3452 lm 277, W. Wil je je 60 Watt gloeilamp, die 710 lm licht oplevert, vervangen voor energiezuinige LED-verlichting? Dan doe je er goed aan om een LED-lamp met een lichtopbrengst 806 lm aan te schaffen om evenveel licht te verkrijgen. Ter vergelijking: de 806 lm LED-lamp heeft slechts een wattage van 95! Dat betekent dat je flink bespaart op je energierekening. Op de verpakking van dimbare LED-lampen wordt altijd het maximaal aantal lumen vermeld, als je de lamp op 100% felheid zet. De kleurtemperatuur van een lamp. Naast lumen, heb je ook te maken met de kleurtemperatuur of tint van verlichting. Met de kleurtemperatuur van een lamp wordt bedoeld of de lamp een warme of koude uitstraling heeft. Vergelijk bijvoorbeeld de warme kleur van zonsondergang met de koude kleur van een TL-buis. Je kunt je voorstellen dat een warme kleurtemperatuur meer sfeer uitstraalt en koele kleurtemperaturen meer geschikt zijn om mee te werken. De kleurtemperatuur van een lamp wordt gemeten met de schaal van Kelvin K. Deze waarde vind je ook terug op de verpakking van lampen en is niet te verwarren met de kleur die een lamp heeft: hiermee wordt de kleurtint aangeduid.
SEO
Vergelijk LED lampen, gloeilampen spaarlampen.
LED TL T8. LED TL T5. LED High Bay. Vergelijk LED lampen, gloeilampen spaarlampen. Verschil in verbruik t.o.v. een 60 watt gloeilamp. 6 tot 8 watt. 13 tot 15 watt. Kilo-watt gebruikte elektriciteit. 329, KWh / jaar. 3285, KWh / jaar.
vintage store
Brennenstuhl LCN1100 Chip-LED-lamp 100 Watt 9000 Lumen voor Wandmontage voor 7500, bij Gereedschappelijk.be.
Brennenstuhl LCN1100 Chip-LED-lamp 100 Watt 9000 Lumen voor Wandmontage. Brennenstuhl LCN1100 Chip-LED-lamp 100 Watt 9000 Lumen voor Wandmontage. OPOP de laatste uit de serie. Voor binnen en buiten, IP 65. Verlichten van huisportieken, garages, oprijlaan, loodsen, enz. 80 % minder energieverbruik dan traditionele lampen.
IKEA
E27 led lamp 230 volt 13 watt vervangt 100 watt gloeilamp Klusartikelen kopen? BESLIST.be Ruime keus online.
Dan is Philips LED verlichting de perfecte oplossing. Deze zuinige peer met E27 fitting vervangt een gloeilamp van 100 watt en geeft prachtig warm wit licht. Duurzame E27 LED lamp van PhilipsDe duurzame lampen van Philips zijn van hoge kwaliteit en hebben een lev.
Hoe kies ik een lamp? Energids.
Voor de garage, een werkplaats of kelders: tl-buizen neonbuizen. Denk niet meer in watt, denk in lumen. Door de komst van nieuwe lampen brokkelt onze houvast af. We doen er dan ook goed aan om niet meer in watt te denken als we een lamp gaan kopen.
Wattage vergelijken Lichtwebshop.nl.
Hoe zit dat nu? Ik heb een gloeilamp van 25 watt en wil deze vervangen voor een spaarlamp, met welk wattage heb ik dan dezelfde lichtsterkte? Hiervoor kunt u nu op onderstaande tabel kijken welke u het beste kunt gebruiken. TL-E en TL5 Circular. TL Mini lampen.
Hoe kies je de juiste ledlampen voor een gezellige sfeer? Lumiworld.
Hoe hoger de temperatuur, hoe witter en blauwer de kleur. Lampen met een relatief lage temperatuur hebben dan weer een gelere, gezelligere kleur. De kleurtemperatuur is belangrijk voor het gevoel dat de lamp geeft. Als je op een kille winteravond een gezellige, warme gloed in jouw huiskamer wil, bereik je met een lage kleurtemperatuur hetzelfde effect als met een traditionele gloeilamp. Een lage temperatuur van om en bij de 2700 Kelvin bijvoorbeeld is zacht voor de ogen en rustgevend: ideaal om lekker te ontspannen. De gloed is vergelijkbaar met die van een gloei of een halogeenlamp. Voor ruimtes waar veel en helder licht nodig is, kies je beter voor ledlampen met een hoge kleurtemperatuur van pakweg 4000 Kelvin. Dat is erg geschikt voor functionele taken zoals schrijven of afwassen. Het heldere licht, vergelijkbaar met daglicht, verhoogt immers de concentratie. Ook de lichtintensiteit is belangrijk bij je keuze. Dat bepaalt namelijk de sterkte van het licht. Hier geldt een logische regel: hoe hoger de intensiteit, hoe hoger het verbruik. Fabrikanten van ledverlichting maken het je gelukkig gemakkelijk, want de lichtsterkte wordt op de verpakking vaak zowel in lumen als in traditionele watt uitgedrukt.

Contacteer ons